noen av Våre prosjekter

Hilleren Prosjektering har gjennom en årrekke spesialisert seg på blant annet plan- og utomhusløsninger, arkitekttegninger, byggesøknader, strategi, prosjektledelse og prosjektering.

Arkitekt Bergen | Hilleren Prosjektering

Bovieran Falkum

I Skien er Norges første Bovieran under oppføring. Bovieran er et unikt boligkonsept med leiligheter i tre fløyer, bundet sammen av en stor felles vinterhage på over 14000 kvadratmeter.

Lyshovden Borettslag

Styret i Lyshovden borettslag vedtok å utrede borettslagets behov for vedlikehold/oppgradering av den eksisterende bygningsmassen.

Nybygg, sakset tomannsbolig med felles carport

Aktuell eiendom var på mange måter utfordrende i forhold til å få til et godt prosjekt.

Nytt boligfelt i Teigebyen, Nannestad

Vi har vært så heldige å inngått samarbeid med storkunde BoMer. BoMer er et nytt boligkonsept som etablerer seg i Norge.

Spennende arkitekttegnet tomannsbolig på utfordrende tomt

Som konsulent og ansvarlig søker har vi fulgt vår kunde gjennom planprosess og søknadsprosess for oppføring av en tomannsbolig sentralt i Bergen.

Tiltak i eksisterende bygg med verneverdi

For privatkunde har vi bistått med rådgivning og gjennomføring i prosess med oppdeling av eksisterende halvpart av tomannsbolig. Det er også søkt om bruksendring av kjeller og loft fra tilleggsdel til hoveddel som beboelse for å oppnå store familieboliger.

Ulike tiltak på et historisk kontor og administrasjonsbygg

Nytt prosjektet er tegnet av Vill Arkitekter og HP har vært ansvarlig søker i prosjektet som omhandler blant annet fasadeopprusting, nytt glassoverbygg, bruksendring for eksisterende kontor og administrasjonsbygg.

for å avtale en konsultasjon og motta et detaljert prisoverslag skreddersydd for ditt unike prosjektbehov og budsjett

Kontakt oss i dag