Arkitektur

God arkitektur er mer enn bare estetikk

I Hilleren Prosjektering jobber vi bevisst for å oppnå merverdi i våre prosjekter. For å oppnå dette er vi overbevist om at vår viktigste samarbeidspartner er deg som oppdragsgiver. Sammen finner vi de løsningene og kvalitetene som er best for deg.

01

Betydningen av arkitektur

God arkitektur skal være tilpasset livet den skal romme og omgivelsene den skal stå i. Det er viktig at rammen for vår hverdag er tilpasset nettopp dette. Den må være holdbar i både uttrykk og bruk.

Vi tror at en god prosess til slutt gir et godt sted å være, tilpasser seg stedlige kvaliteter og gir rom for fremtidens behov. Dette kan kun sikres gjennom god dialog, fra start til slutt.

02

Tilpasning, prosess og miljøvennlig design

En arkitekttegnet bolig kan gi deg arealeffektive løsninger som svarer på nettopp dine behov og fremtidsvisjoner. Gjennom godt planlagte løsninger kan vi bygge smartere og spare areal. Dette er både økonomisk og miljømessig gunstig.

God arkitektur klarer også å inspirere til bruk. Våre omgivelser kan oppfordre og legge til rette for opplevelser. Et godt planlagt kjøkken gir rom for samtale, et godt nabolag gir rom for lek i gatene, og et godt planlagt kryss (gatetun) kan være en flott møteplass.

Med en slik tilnærming til våre prosjekter, er vi overbevist om at våre oppdragsgivere sitter igjen med en arkitektur som er tilpasset, miljøbevisst, kostnadseffektiv og fremtidsrettet. Vårt mål er alltid funksjonelle bygg og plasser med gode arkitektoniske kvaliteter i alle ledd. Vi streber alltid etter god arkitektur med merverdi.

Våre prosjekter

Nybygg, sakset tomannsbolig med felles carport

Aktuell eiendom var på mange måter utfordrende i forhold til å få til et godt prosjekt.

Lyshovden Borettslag

Styret i Lyshovden borettslag vedtok å utrede borettslagets behov for vedlikehold/oppgradering av den eksisterende bygningsmassen.

Tiltak i eksisterende bygg med verneverdi

For privatkunde har vi bistått med rådgivning og gjennomføring i prosess med oppdeling av eksisterende halvpart av tomannsbolig. Det er også søkt om bruksendring av kjeller og loft fra tilleggsdel til hoveddel som beboelse for å oppnå store familieboliger.

Nytt boligfelt i Teigebyen, Nannestad

Vi har vært så heldige å inngått samarbeid med storkunde BoMer. BoMer er et nytt boligkonsept som etablerer seg i Norge.

for å avtale en konsultasjon og motta et detaljert prisoverslag skreddersydd for ditt unike prosjektbehov og budsjett

Kontakt oss i dag