Våre prosjekter | Arkitekt Bergen | Hilleren Prosjektering

Nytt boligfelt i Teigebyen, Nannestad

Sted

Nannestad

Periode

2021-

Emneknagger

Hilleren Prosjektering har gjennom BoMer AS fått det spennende oppdraget med å utforme et nytt boligfelt i Nannestad kommune.

Det nye boligområdet består av 241 boenheter, fordelt på tomannsboliger, firemannsboliger, rekkehus og boligblokker. Feltet er i hovedsak utformet som tun-bebyggelse med gode gangadkomster mellom felles utearealer og utenforliggende turområder. Småhusbebyggelsen omkranser de gode møteplassene og legger til rette for et inkluderende og godt nabolag.

Den store variasjonen i bygningstyper åpner også for en spennende demografi, der mennesker fra ulike bakgrunner, og i alle aldre, kan møtes og bo sammen.

Arkitekturen er stram og moderne, med bevisst bruk av volum for å bryte opp de store flateneog silhuettene. Videre har det vært viktig at boligene fungerer godt i møtet mellom inne og ute. Rekkehusene har derfor egne hager, med terrasser på bakkeplan og altaner på tak.

Første rekkehusfelt i området er ferdigstilt og allerede snart utsolgt. Det er gitt rammetillatelse for to av boligblokkene, mens andre deler av området er i planprosess.

Hilleren Prosjektering har bidratt med arkitekturprosjektering frem til rammesøknad, ansvarlig søker og bistått under planprosess.

Galleri

for å avtale en konsultasjon og motta et detaljert prisoverslag skreddersydd for ditt unike prosjektbehov og budsjett

Kontakt oss i dag