Om Oss

Hilleren Prosjektering, stiftet i 2004, har vært en pålitelig aktør med jevn vekst gjennom årene. Vår historie begynte som en byggmesterbedrift med fokus på tegninger og søknader, spesielt innen tiltaksklasse 1. Gjennom dedikasjon og innsats har vi håndtert flere prosjekter samtidig, og over tid har vi utviklet oss til å takle større og mer komplekse oppgaver.

Vi har vært involvert i en rekke saker, og vår evne til å håndtere flere pågående prosjekter har vært en nøkkelfaktor for vår suksess. Med tiden har vi sett en økning i omfanget av våre prosjekter, både i antall enheter og i kompleksitet. I dag er vi et datterselskap av BoMer og vårt dedikerte team på 6 ansatte utgjør ryggraden i selskapet.

Vårt hovedfokus ligger på boligfelt, der vi leverer helhetlige løsninger med høy kvalitet. Vi tar også på oss enkeltsaker for privatkunder, og vår erfaring har gjort oss i stand til å imøtekomme ulike behov og krav. Vi er stolte av å være en pålitelig samarbeidspartner som jobber for å realisere våre kunders visjoner innenfor bygg- og prosjekteringssektoren.

16

Års erfaring

50+

Pågående prosjekter

13+

Samarbeidspartnere

6

Antall ansatte

100%

Kundetilfredshet

Samarbeidspartnere

BoMer logo -
Mask group -
Mask group 3 -
Mask group -
Kvadrant
holte logo -
Maarstig bygg logo 2 -
Mask group 7 -
Opak Logo -
Mask group 2 -
Mask group 4 -
Hilleren Tak -

for å avtale en konsultasjon og motta et detaljert prisoverslag skreddersydd for ditt unike prosjektbehov og budsjett

Kontakt oss i dag